Kingfisher
Kingfisher
Kingfisher
Kingfisher
Kingfisher

Kingfisher

Color

Solo/Tandem

ImpulseDrive

Artikelnummer

7340044919764ID

32 999 kr

inkl. moms

Beskrivning

Att äga en fiskekajak har aldrig varit enklare - Vi introducerar helt nya KingFisher, delbar fiskekajak med trimaran skrov.

KingFisher har det som ingen annan fiskekajak har:

Snabb och smidig paddling med stabiliteten i behåll trotts smalare och lättare, tack vare trimarandesignen.

Delbarheten gör den enkel att transportera och förvara.

Kajakdesigner Magnus DeBrito arbetade med problemen som präglade fiskekajaker och fann lösningarna.

Modulär delbar

Trimaranskrov

Tvillingroder

ImpulseDrive som tillval

Två vattentäta luckor

Flera fästen, relingar och rör för utrustning.

GameChair

Flera spöhållare

STABILITET OCH PRESTANDA - KingFisher är förmodligen den snabbaste fiskekajaken på marknaden samtidigt som den erbjuder trygg stabilitet så du kan stå upp och fiska i den.

Endast 79cm bred (flesta fiskekajaker är 90cm breda). Tack vare KingFisherns moderna trimaranskrov är den snabbare och smidigare, enklare att bära med sig, transportera och förvara, utan att kompromissa på stabiliteten.

KingFisher är mer än stabil - den är otroligt välbalanserad- att stå och göra långa kast känns helst naturligt. Vare sig du paddlar till din hemliga fiskevik eller utforskar nya vatten kommer KingFishers otroliga fart och kursstabilitet komma till användning på ditt äventyr.

UNIKT, HANDKONTROLLERAT, DUBBELSIDADE RODER GÖR KINGFISHER LÄTT ATT MANÖVRERA OCH SVÄNGA MED.

SMIDIGHET - Ett annat problem var att lösa vikt-problemet. Den som testat att lyfta en fiskekajak på egen känner till problemet- det går inte, dom är för tunga och otympliga. Tills nu. Point 65s beprövade, patenterade, Snap-Tap™ system, tillåter att kajaken bryts i två individuellt gjutna, och därför helt täta, sektioner. Som får plat i de flesta bilar (Audi A4 på bilden). Processen att sätta ihop och ta isär går blixtsnabbt, det handlar om sekunder.

Point 65s modulära Snap-Tap™ system, introducerat i 2009, har applicerats på flera olika modeller och har sålts i tiotusentals runtom i världen av de mest framgångsrika paddelsportåterförsäljarna med generationer av kunskap inom området. Systemet har testats av äventyrare i de extremaste förhållanden, från Östersjöns Ryssland till Alaska! Ett beprövat koncept som revolutionerat kajakägandet.

Att bära en halv kajak är dubbelt så enkelt - och stuvas i de flesta bilmodeller. Du kan även enkelt förvara i hemmet, garaget eller källarförrådet, till och med checka in på flyget.

ALLT SKA MED! KingFisher erbjuder hög lastkapacitet för att på ett säkert sätt kunna packa med full utrustning, proviant och från en liten till en stor paddlare.

KINGFISHER GAME CHAIR. En av de bekvämaste och mest funktionella sitsar på marknaden. Flera inställningar och justeringar för att optimera för användaren och användningsområdet i stunden, blixtsnabbt.

Den superbekväma KingFisher GameChair sitsen, i kombination med stabilitet, fart och välplanerade utrustningsinfästningar i världsklass, gör KingFisher till en grym platform för mångsidigt fiske, en riktig fiskemaskin för olika typer av sjö.

DRIVKRAFT FRÅN ARMAR, BEN ELLER MOTOR - Medan KingFishers smidiga trimaranskrov gör den enkel att paddla traditionellt på ett effektivt sätt med en dubbelbladig paddel så kan du komma att vilja ha händerna fria för att fiska

BEN - IMPULSEDRIVE PEDALSYSTEM - Som tillval finns ImpulseDrive som enkelt fästs i kajaken och driver dig framåt eller bakåt med benkraft. Pedalsystemet är extremt lätt, hållbart samt enkelt att använda. En av få paddelsystem som kan drivas framåt och bakåt. Med din största muskelmassa till hjälp, blir kajakfisket enklare och effektivare än någonsin.

Egenskaper

Specifikationer

Längd Solo

331cm

Bredd

79cm

Vikt Solo

32kg

Kapacitet Solo

130kg

Försektion

171cm

Aktersektion

166cm

Utföranden

Kingfisher

Point 65

25 999 kr

Kingfisher

Point 65

25 999 kr

Kingfisher

Point 65

32 999 kr